joi, 9 aprilie 2009

Vizită arhierească la Cincu


Bucurii duhovniceşti şi arhierească binecuvântare pentru locuitorii comunei Cincu. Bunul Dumnezeu ne-a învrednicit ca de Buna-Vestire, acest praznic al bucuriei pe care îngerul Gavriil a adus-o din cer şi ne-a împărtăşit-o prin Maica Domnului, să avem cinstea de a-l avea în mijlocul nostru pe Prea Sfinţitul Părinte Andrei Făgărăşeanul, la taina Sfântului Maslu, cu ocazia celui de-al doilea hram al parohiei noastre.
Ne-am bucurat că, în mai puţin de doi ani, un arhiereu a poposit în mijlocul nostru, vizita Prea Sfinţitului Andrei fiind o binecuvântare, o mângâiere pentru iubiţii noştri credincioşi şi un semn al preţuirii şi dragostei. Prea Sfinţitul ne-a vorbit din inimă pentru inimile noastre despre Buna-Vestire, taina cea din veac ascunsă şi de îngeri neştiută, pe care Dumnezeu a descoperit-o prin zămislirea Fiului Său în pântecele Fecioarei Maria.
Această zi de mare sărbătoare pentru parohia noastră s-a încheiat cu o agapă la care a luat parte Prea Sfinţitul Andrei cu preoţii slujitori şi membrii Consiliului parohial, împreună cu primarul comunei.
Pr. paroh Florin Butum

Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 27 - aprilie 2009

Niciun comentariu: