Ingrediente:
- 3-4 dovlecei potriviţi
- 2 cepe medii
- cimbru, busuioc
- sare, piper
- 2 linguri sos de soia
- 2 căţei usturoi
Dovleceii se curăţă de coajă şi de seminţe şi se taie cubuleţe. Ceapa se taie mărunt, se pune într-o cratiţă cu ulei şi foarte puţină apă. Se adaugă dovleceii, cimbru, busuioc, sare, piper şi sosul de soia. Se acoperă şi se lasă în jur de 20 de minute pe foc. Spre sfârşit se adaugă usturoiul pisat.
Este o mâncare foarte bună, foarte rapid şi uşor de preparat, ideală pentru zilele de post din perioada vară-toamnă.
Reţetă oferită de doamna Teodolina Pasăre, Chicago - SUA
Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 32 - septembrie 2009
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu