miercuri, 13 mai 2009

Maica Siluana ne răspunde

Copiii care sunt duşi de mici la biserică şi împărtăşiţi sunt mai pregătiţi să înfrunte necazurile vieţii, să refuze păcatul când îl întâlnesc? Ce poate să facă o mamă pentru a-şi proteja copilul de duhul lumii acesteia şi ce putem face pentru copiii pe care încă nu-i avem?
Vă mulţumim că ne ascultaţi nedumeririle şi ne răspundeţi. Fiţi binecuvântată!
Cu mult drag şi respect,
Liliana

Draga mea Liliana,
Tot ce avem de făcut este să-i creştem în Duhul lui Hristos şi să-i acoperim cu rugăciunea noastră!
Să nu le ascundem cât de greu e războiul duhovnicesc, dar nici să nu-i speriem! Să vadă cum biruim noi ispitele! Să vadă că şi noi spunem minciuni, de exemplu, tot de frică sau ruşine, dar că numim asta păcat şi ne spovedim, şi cerem iertare, şi luptăm să nu mai facem! În felul acesta nu se vor simţi altfel, răi, nedemni! Vor învăţa că suntem iubiţi de Domnul aşa cum suntem, că suntem demni de iubirea Lui prin simplul fapt că suntem oameni şi că avem datoria să ne bucurăm de iubirea Lui! Şi să-i învăţăm să fie responsabili în libertatea lor!
Copila mea, să înveţi tu să strigi mereu la Domnul, să-L întrebi ce şi cum să faci şi să ai încredere în El şi rugăciunea te va învăţa în fiecare moment cum e mai bine!
Ştii, avem noi în biserică acum un prunc de nici doi ani, care vine la Sfântul Potir singurel, pe picioarele lui, se aşează în faţa părintelui şi trage de patrafir cât timp spune părintele rugăciunile dinaintea Sfintei Împărtăşanii!
Mă uit la el şi ştiu, văd că acest prunc, orice ar trăi în viaţă, are aici un Temei care îl va salva!
Cu drag şi încredere că vei fi
o bună studentă la Şcoala Duhului Sfânt,
M. Siluana

Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 28 - mai 2009

Niciun comentariu: