Ingrediente (pentru o familie cu copii sau o
masă festivă):
- 8-10 cartofi potriviţi
- 2 sfecle roşii cam de mărimea cartofilor
- 2-3 morcovi
- 500-700 g ciuperci champignon
- 2-3 castraveţi muraţi
- 1 cutie porumb
- 1 ceapă roşie
- ulei
- sare după gust
Cartofii, sfecla şi morcovii se fierb
împreună, apoi se curăţă şi se taie cubuleţe, pentru aspect. Dacă nu ţineţi la
asta, se pot da şi pe răzătoarea mare. Ciupercile se fierb separat, apoi se
taie şi ele cubuleţe de mărimea celorlalte, ca şi castraveţii. Se amestecă
toate cu porumbul scurs, ceapa tăiată mărunt, ulei şi sare după gust.
Reţetă oferită de doamna Angela Ghircoiaş, din
Făgăraş
Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 64 - mai 2012
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu