Pagini

miercuri, 13 mai 2009

Ciuperci umplute cu ouă de prepeliţă

Este o reţetă delicioasă, pentru care nu aveţi nevoie decât de:
  • câte ciuperci atâtea oua de prepeliţă
  • unt şi caşcaval
Mod de preparare: Se curăţă ciupercile de codiţe, se spală foarte bine, se sărează se aşează în fiecare ciupercă bucăţele de unt. Se dă 2-3 minute la cuptor pentru a se topi untul. Se pune în fiecare ciupercuţă câte un ou de prepeliţă (atenţie cum le spargeţi, pentru că sunt mici şi fragile; puteţi folosi un cuţit)
Se lasă la cuptor până se coagulează ouăle, se scoate tava,


se presară cu caşcaval ras (sau se pune câte o felie pe fiecare ciupercă) şi se mai lasă puţin la cuptor.


Arată foarte bine iar la gust sunt formidabile!
Reţetă oferită de doamna Nicoleta Cintar – Craiova

Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 28 - mai 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu