Numai alimentele pot fi administrate timp îndelungat în mod repetat. Toate celelalte substanţe, nonalimente, adică aditivii alimentari, medicamentele chimice şi naturale nu pot fi administrate timp îndelungat, în mod repetat, căci cad sub incidenţa acestei axiome biologice şi în cele din urmă produc diferite sindroame în corpul omenesc.
Demascarea efectelor nocive ale E-urilor şi excluderea lor din alimentaţie este o problemă de conştiinţă civică, este o problemă de atitudine morală, luată atât de consumatori cât şi de cercetătorii în domeniu.
În S.U.A. există Centrul Ştiinţific pentru Interes Public, care numără 800.000 de cotizanţi şi are un rol esenţial în blocarea pe cale legislativă a otrăvirii lente a populaţiei.
Concluzia care se impune: nu consumaţi alimente cu E-uri, căci vă vor fi date mereu. Refuzaţi să le cumpăraţi şi ei nu le vor mai produce.
Dr. Pavel Chirilă
Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 44 - septembrie 2010
Este intr-adevar cea mai buna metoda pe care o putem folosi pentru a ne pastra sanatatea.
RăspundețiȘtergereSi numai daca folosim produse proaspete, din gradina proprie sau cumparate de la piata de la producatori autohtoni, pe care le prelucram noi acasa, asa cum au facut si mamele, bunicile si strabunicile noastre, putem sti cu siguranta ce contine cu adevarat mancarea respectiva!!