Pagini

vineri, 16 octombrie 2009

BINE DE STIUT:

  1. Ardeii iuţi puşi pentru iarnă sunt mai gustoşi dacă printre ei se adaugă păstăi de fasole tăiate fideluţă.
  2. Castraveţii acri înmuiaţi îşi regăsesc prospeţimea dacă strecurăm saramura, o fierbem şi o punem din nou în borcan.
  3. Saramura de peşte este foarte gustoasă daca se serveşte cu un sos preparat din: 2 linguri de ulei, o lingură zeamă de lămâie, usturoi ras şi o ceşcuţă din apa în care s-a pregătit peştele sau apă fiartă.
  4. Nucile verzi se pot decoji uşor dacă le ţinem câteva zile într-o pungă de plastic.
Mihaela Bîlbă

Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 33 - octombrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu